Bag Gl. Havn Streetfood står et passioneret og stærkt team, med erfaring fra tidligere projekter:

Vi er et stærkt sammentømret hold, med mange års venskab bag os, og en bred vifte af erfaring. 

Passionen ligger i konceptet og driften, der er utraditionelt og eksperimenterende. 

Restauratørerne er valgt ud fra, at de ligesom os brænder for det de laver, og vi ønsker at brede verdenskøkkenet ud og skubbe til traditionerne. 

Konceptet er primært bygget op i skibscontainere, med respekt for det oprindelige havnemiljø og udtryk. Vi har stor erfaring i at opbygge, indrette og klargøre salgs containere til street foods, forlystelsesparker og private.

Det er samtidig vigtigt for os at tænke kreativt og bæredygtigt, hvilket er blevet en naturlig del af processen.

Haveje strandcafe, Gudmindrup, Liseleje og Marielyst.

Strandlyst Streetfood, Ellinge Lyng.

Gårdhaven Streetfood, Sommerland Sjælland.

Asgaard Rock Festival, Asnæs.

Tour de France musikarrangement, Asnæs.

Teamet

Tonny Lynge: Projektleder – Iværksætter, tømrer/snedker, festivalarrangør, konceptudvikler 

Michael Underbjerg: Projektleder – (Pt. sygemeldt grundet rygoperationer, og dermed senere tiltrædelse), VVS uddannet, forsikringsassurandør med speciale i ejerskifte, festivalarrangør.

Zanne Randløv: Direktør – Finansiel Controller og faglig koordinator i Vejdirektoratet.

Jeanett My Lynge: Bar ansvarlig, Rådgiver, kreativ sparring – Uddannet Ejendomsmægler 

Thomas Winther: Juridisk rådgiver – Projektansvarlig Udviklingsrådgiver og Master i offentlig ledelse. 


Kontakt os for spørgsmål til konceptet, ombygning af containere samt priser, restauratør aftaler mm.