Eat my Bowls

Eat my Bowls er et iværksætter eventyr, skabt af et par der virkelig brænder for god mad og lækre smagsoplevelser. 

Efter at have arbejdet på kontor i 10 år, tog vi springet og sagde hver især, vores godt betalte job op, for at forfølge vores drøm. 

Vores motivation er at vi begge elsker retter med ris, grønt og lækkert kød. 

Vores dilemma var at vi ofte synes det var svært at finde det vi ønskede, for asiatiske retter er ofte nærige med grøntsager og poke bowls er omvendt lige en tand for sunde og tørre.  

Vi mente der manglede et alternativ, som både var sundt, nærende og snasket på samme tid – og det mener vi at vi har opfundet hos os. 

Vores retter er nøje udvalgt og udspringer af mange timers arbejde i køkkenet, hvor vi har forsøgt os frem indtil vi fandt de helt rigtige smagssammensætninger. 

Vores køkken kan bedst beskrives som et fusionskøkken, hvor vi bruger nogle af de bedste elementer fra madlavningen i f.eks. Japan, Mellemøsten og Thailand, og vi er ikke bange for at kombinere smagene. 

Vi går op i kvalitet og vores råvarer er altid friske, ligesom vores kød er topkvalitet. Vores signatur kylling er inspireret af thailandsk streetfood kylling, som efter vores mening er noget af det møreste, mest smagfulde kylling man kan få. 

Men vi vil hellere lade jer bedømme – og derfor giver vi også altid gerne en gratis og uforpligtende smagsprøve. 


Vi ses hos Eat My Bowls.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.